pass-word-opera


 

 

”pass – word – opera” este un program de creație artistică al studenților de la specializările Canto și Artele spectacolului muzical coordonați de conf. univ. Ina Hudea. El se desfășoară pe durata a zece zile și cuprinde realizările unui an universitar dificil, cu provocări inedite, care a împins la maxim limitele învățământului artistic. Cine și-ar fi imaginat că se poate construi online un spectacol? Că se pot învăța roluri dificile, sau coruri de operetă cu ajutorul negativelor? Mai mult decât atât, cine ar fi crezut că dansurile și mișcarea scenică de ansamblu se pot filma în bucătărie și repeta individual în sufragerie? Ei bine, toate acestea s-au întâmplat datorită entuziasmului, încrederii, talentului și pasiunii unor studenți, profesori și tehnicieni remarcabili. A fost o munca asiduă pe care ne dorim să o împărtășim cu publicul, părinții, colegii și profesorii noștri. Rămâneți-ne alături, pentru că în tot acest an de haos, tristețe și frustrări, noi nu ne-am dezis de profesia noastră și am găsit soluții pentru a va putea bucura cu mici spectacole încărcate de emoție, dăruire și îndrăzneală!

Programul spectacolelor

11 iunie ora 19.00 ”Caragialiada” (spectacol de teatru realizat de studenții anului II Canto și ASM)

12 iunie ora 19.00 ”Orfeo ed Euridice” de Ch.W.Gluck - selecțiuni (spectacol de operă realizat de studenți ai anului IV Canto)

14 iunie ora 19.00 ”Micul Prinț” după A. de Saint-Exupery (spectacol de teatru muzical realizat de studenții anului II Canto și ASM)

15 iunie ora 19.00 ”La Cenerentola” de G. Rossini – Actul I -fragmente (spectacol de operă realizat de studenți ai anilor III, IV, master 2, specializarea Canto)

16 iunie ora 19.00 ”La Cenerentola” de G. Rossini - Act II -fragmente (spectacol de operă realizat de studenți ai anilor III, IV, master 2, specializarea Canto)

17 iunie ora 19.00 ” Frumoasa și Bestia” - adaptare scenică după filmul produs de Disney 1991 (spectacol de musical realizat de studenți ai anului II Canto și ASM)

18 iunie ora 19.00 ”Il matrimonio segreto” de D. Cimarosa - fragmente (spectacol de operă realizat de studentii anilor III, IV, master 1 și 2, specializarea Canto)

20 iunie ora 19.00 ” Aladdin” - adaptare scenică după filmul produs de Disney 2019 (spectacol de musical realizat de studenții anului II Canto și ASM)