Dragi studenți,

Miercuri, 23 noiembrie 2022, începând cu ora 10, vă invităm în sala „V. Herman” la atelierul „Strategii de gestionare a emoțiilor, timpului și efortului în sesiune”, susținut de DANIELA DUMULESCU, psiholog și lector universitar.
În cadrul acestei întâlniri vom aborda câteva strategii practice de reglare emoțională în contextul examenelor și experiențelor de expunere socială. De asemenea, vom identifica ce se află în spatele managementului deficitar al timpului și efortului, respectiv vom formula câteva tehnici practice care să ne ajute să facem față mai eficient sesiunii.
Pentru o bună organizare, vă rugăm să confirmați participarea la adresa [email protected]
***
Seria „Ateliere de dezvoltare personală pentru muzicieni” este organizată de Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” în cadrul proiectului „Acces, Noutate, Motivație: Garanția Dezvoltării 2022” finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI).
***

DANIELA DUMULESCU

Daniela Dumulescu este psiholog atestat, doctor în psihologie, consliere psihologică și lector universitar. A câștigat mai multe granturi pentru prezentarea lucrărilor sale de cercetare la conferințe științifice din Elveția, Austria, Cehia și SUA. De asemenea, în 2014 a primit distincția Profesor Bologna din partea Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), singurul titlu oferit de studenți profesorilor care aduc un plus de valoare în învățământul superior. Daniela Dumulescu lucrează în domeniul educației și al strategiilor de dezvoltare psihoeducațională și vocațională pentru copii și tineri. Principalele sale interese în cercetare sunt: strategiile managementului carierei, abilitățile sociale și emoționale în contextul educațional, dezvoltarea stării de bine spirituale și a autocompasiunii.

19 Noiembrie 2022 - 15:20